Tilaustyöt
Tuomakselta

Tilaa musiikkia juuri sinulle

Kappale yksityistilaisuuteen tai yrityksellesi

Haluatko juhliisi jonkin erityisen ohjelmanumeroa? Tilaa kappale, jonka sisällöstä päätät sinä. Häihin, synttäreille, yrityksen juhliin tai mihin vain haluat. Toimii myös henkilökohtaisena lahjana.

Tilaustyö sävellys sovitus

Saat todella henkilökohtaisen kappaleen, josta jää upeat elinikäiset muistot. Voit tilata esimerkiksi häihin morsiusparista kertovan laulun tai synttäreille päivänsankarin elämästä kertovan laulun. Keskustelemme yhdessä aiheesta ja sen jälkeen teen yhdessä ammattisanoittajan kanssa sinulle demoversion kappaleesta. Voit kuunnella demon ja sen jälkeen kappaletta voidaan vielä muuttaa haluamaasi suuntaan.

Jos sinulla on valmis teksti, käytän tottakai sitä.

Voit valita, haluatko kappaleesta pelkän nuotin, äänitteen vai esitetäänkö se livenä itse tilaisuudessa. Äänitteellä voit myös halutessasi itse toimia solistina.

Hinnat määräytyvät aina tapauskohtaisesti (alkaen 400€).

Sovitus

Onko sinulla kokoonpano, jolla haluaisit soittaa erilaisia kappaleita, mutta et löydä sopivia sovituksia? Tai haluaisitko sikermän tietyn aikakauden kappaleista?

sovitus sikermä potpuri bändi

Sovitan kappaleita erilaisille kokoonpanoille sooloinstrumenteista pikkubändeihin ja lauluyhtyeistä big bandeihin. Teen myös potpureita haluamistasi kappaleista esimerkiksi rakkausteemalla tai yrityksen eri vuosikymmeniltä.

Hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti kokoonpanon ja kappaleen/kappaleiden pituuden mukaan.

Musiikkia liikkuvaan kuvaan

Onko sinulla upea kuvakollaasi lapsuudestasi tai videokooste lomastasi? Oikeanlaisella musiikilla se nousee uudelle tasolle. Lähetä videosi minulle ja sävellän juuri siihen sopivan musiikin. Toimii myös erilaisena lahjavinkkinä!

Liikkuva kuva video musiikki

Saat omaan videoosi tai kuvakollaasiisi juuri siihen sopivan musiikin. Keskustellaan yhdessä toiveistasi ja siitä mihin yhteyteen video on tarkoitettu. Lähettämäsi tiedosto voi olla yksi video, videokooste, kuvakollaasi tai näiden yhdistelmä.

Hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti ja se riippuu videon pituudesta (alkaen 200€).

Nuotinkirjoitus

Haluaisitko nuotin lempikappaleestasi tai onko sinulla omia kappaleita, jotka haluaisit nuotintaa?

Nuotinkirjoitus, transkriptio

Teen sekä transkriptioita äänitteiltä että puhtaaksikirjoituksia käsinkirjoitetuista nuoteista. Hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Livemusiikki

Tunnelmallinen taustamusiikki, kevyt tanssimusiikki tai raudanluja bilebändi, kaikki onnistuu!

keikka esiintyminen bändi

Esiinnyn soolopianistina erilaisissa juhlissa. Jos haluat isomman bändin, tilaa trio, joka soittaa jazzit, popit ja tanssimusiikit pienimuotoisesti menevällä meiningillä. Isomman porukan tanssittamiseen tilaa täysi viiden hengen bilebändi.

Hinnat sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Tilaustyöt ja esiintymiset soittotunti